Check de nieuwe gratis Aquarius-update van No Man’s Sky

Geplaatst: 5 september om 14:48
Niet bang voor natte voetjes? Check dan de nieuwe gratis update van No Man’s Sky. Aquarius, zoals de update heet, is nu voor noppes op te pikken voor No Man’s Sky.

De update voegt natuurlijk allerlei nieuwe dingen om te doen toe aan de game. Zo kun je de komende zes weken op een nieuwe expeditie-campaign, waar je onder meer zult vissen en onderwater nieuwe dingen ontdekt. Daarnaast kun je allerlei nieuwe items vrijspelen die nuttig zijn in het water, waaronder een jetpack waarmee je snel onder het wateroppervlak kunt reizen. Daarnaast kun je de nieuwe Exo-Skiff gebruiken. Dat is een soort platform voor in het water, waar je onder mee gevangen vis in kunt bewaren.

Watch on YouTube

Aquarius lijkt verder te profiteren van een update die in juli vorig jaar betere watereffecten introduceerde. Net als de huidige update waren de voorgaande patches allemaal gratis te downloaden. Ontwikkelaar Hello Games is daarnaast ook nog bezig met de nieuwe game Light No Fire, waarin je een willekeurig gegenereerde fantasiewereld bezoekt. Desondanks blijven ze content pompen voor No Man’s Sky, want de ontwikkelaar zegt alle kennis die men opdoet bij het maken van Light No Fire ook ten goede komt aan de content voor No Man’s Sky.

No Man’s Sky is verkrijgbaar voor PlayStation 5 en 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.