Check de nieuwe verhaaltrailer van Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

Geplaatst: Vandaag om 14:05
Konami blijft ons maar lekker maken voor de remake van Metal Gear Solid 3, en potverdorie dat lukt ze best wel.

Tijdens de Tokyo Games Show-presentatie van Microsoft werd een nieuwe trailer getoond van Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. Daarin werd vooral gefocust op de Virtuous Mission uit het begin van de game.

Volgens Konami behoudt de remake alles wat spelers zo leuk vonden aan het origineel, zoals het verhaal, de personages, het acteerwerk en de muziek, maar wordt dat allemaal in een nog meeslependere ervaring gepropt.

En weten we dan al wanneer deze remake precies uitkomt? Nope, helaas, er werd weer geen releasedatum gegeven. Wel weten we dat de game naar PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc komt.

De game speelt zich af in 1964 - en dus voor de andere hoofddelen in de Metal Gear-reeks. Het is dus het ideale moment voor nieuwe spelers om in te stappen. Spelers verkennen met een FOX-agent genaamd Naked Snake een jungle, op zoek naar de raketgeleerde Nikolai Stephanovich Sokolov en met als missie om een superwapen te saboteren.

Watch on YouTube

Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.