Check de trailer van F1 met Brad Pitt

Geplaatst: 8 juli om 13:33Aangepast: 8 juli om 13:54
Fan van Formule 1? Dan komt er een nieuwe film aan waar je ongetwijfeld van gaat smullen! Het gaat om - hoe kan het ook anders - de film F1 met Brad Pitt.

De trailer werd gisteren uitgebracht en zit uiteraard vol ronkende motoren en mensen die, al dan niet met een koptelefoon, vanuit de pitstop vol verwachting naar schermen kijken. Rollen in de film zijn in ieder geval voor Brad Pitt, Javier Bardem, Kerry Condon en Damson Idris. Joseph Kosinski, die eerder Top Gun: Maverick regisseerde, neemt plaats in de regisseursstoel.

Watch on YouTube

De film volgt Pitt als voormalig F1-coureur, die in de jaren negentig stopte met racen na een ongeluk. Hij wordt door een bevriende eigenaar van een Formule 1-team (Bardem) gevraagd om terug te keren in de F1-scene als mentor voor een jong racetalent (Idris). Opnames voor de film hebben plaatsgevonden tijdens echte F1-Grands Prix. Naast de cast zullen ook bestaande F1-coureurs zoals onze eigen Max Verstappen, maar ook Lewis Hamilton, Sergio Perez en Carlos Sainz te zien zijn in cameo’s.

F1 moet in de zomer van volgend jaar in de bioscoop draaien. Apple Studios is een van de producenten, dus later moment (of misschien zelfs gelijktijdig met de bioscooprelease) zal de film ook op Apple TV+ te zien zijn.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.