Check een half uur aan gameplay van Planet Coaster 2

Geplaatst: 29 augustus om 14:59
Of je er helemaal de Efteling mee kunt namaken weten we niet, maar Planet Coaster 2 belooft wel dat je het pretpark van je dromen kunt bouwen.

Ontwikkelaar Frontier Developments heeft een uitgebreide video online gezet waarin meer dan een half uur aan gameplay wordt getoond. Er wordt vooral ingezoomd op de manieren waarop je de lay-out van je park tot in de puntjes kunt aanpassen. Net iets bredere paden, een kronkelende glijbaan, een boom net een paar centimeter naar links? Geen probleem!

Het eerste deel is geliefd bij liefhebbers van pretparkbouwers. Het tweede deel belooft je nog veel meer opties te geven. Zo kun je nu ook allerlei elementen uit waterparken bouwen, zoals glijbanen, water rides en zwembaden. Ook wordt het mogelijk om asynchroon met andere spelers samen één park te bouwen, al kan maar één iemand tegelijk aan het park werken.

Planet Coaster 2 komt ergens in het najaar uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Watch on YouTube
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.