Check een nieuwe teaser van Tomb Raider: The Legend of Lara Croft

Geplaatst: 20 augustus om 13:37Aangepast: 20 augustus om 14:55
Loop je al warm voor de nieuwe Tomb Raider-animatieserie op Netflix? Check dan snel de nieuwe teaser trailer!

De nieuwe teaser trailer van Tomb Raider: The Legend of Lara Croft brengt je in vogelvlucht langs allerlei momenten die je in de serie mee gaat maken. Duidelijk is dat Lara behoorlijk zal afzien tijdens de serie. Op wat voor manieren check je in de trailer hieronder:

Watch on YouTube

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft pikt de draad op na Shadow of the Tomb Raider en introduceert Hayley Attwell (Captain America: The First Avenger, Agent Carter) als de geliefde, Britse archeoloog. Zodoende keert ook Jonah Maiava terug (gespeeld door Earl Baylon), die Lara in de gametrilogie vergezelde op haar avonturen.

In Tomb Raider: The Legend of Lara Croft moet Lara een gevaarlijke expeditie afbreken nadat een Chinees relikwie wordt gestold uit Croft Manor. De diefstal is het startschot van een avontuur dat haar meesleurt over de hele wereld. De animatieserie staat vooralsnog los van de aankomende live-action-televisieserie van Tomb Raider. Die serie komt naar Amazon Prime Video en wordt geschreven door Phoebe Waller-Bridge.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft is vanaf 10 oktober te zien op Netflix.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.