Check een nieuwe video van Life is Strange: Double Exposure

Geplaatst: 26 augustus om 13:58
Loop jij al warm voor Life is Strange: Double Exposure? Check dan zeker even een nieuwe video van de game waarin de krachten van hoofdpersonage Max Caufield centraal staan.

Je ziet hoe Max kan springen tussen twee parallelle tijdlijnen, maar ook dat ze voor zo’n sprong kan spieken om te achterhalen wat daar gezegd wordt. Die laatstgenoemde kracht wordt ‘Pulse’ genoemd. Het zijn vaardigheden die Max goed van pas komen in de nieuwe Life is Strange-game, want daarin krijgt ze maken met een huiveringwekkende moord die opgelost moet worden.

Watch on YouTube

Life is Strange: Double Exposure werd aangekondigd in juni en brengt Max, het hoofdpersonage uit de allereerste Life is Strange, terug in een nieuw avontuur. Naar afgezworen te hebben haar krachten ooit nog te gebruiken, moet ze daarop terugkomen om de moord op haar vriendin Safi te onderzoeken. Ze kwam om het leven op de universiteit van Caledon, waar te twee studeren. Max moet haar oude krachten weer uit de kast halen en tussen tijdlijnen wisselen om de moordenaar te vinden.

Life is Strange: Double Exposure komt op 29 oktober uit voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc. Op later moment verschijnt de game ook voor Nintendo Switch. Heb je een pre-order, dan kun je twee weken eerder al aan de slag met de eerste twee hoofdstukken.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.