Check gloednieuwe artwork van Borderlands 4

Geplaatst: 1 september om 13:19
Nu Borderlands 4 officieel aangekondigd is, krijgen we af en toe gelukkig al een voorproefje van het langverwachte vervolg. Zoals dit weekend in de vorm van nieuwe artwork!

Gearbox deelde de artwork tijdens een panel op PAX West. Daarop zijn diverse omgevingen te zien die in de game zitten, dus hebben we alvast een sfeervolle blik gekregen op wat ons te wachten staat in de game.

Tijdens de panel werd overigens ook bevestigd dat we in het spel de keuze uit vier nieuwe Vault Hunters krijgen. Dat mag geen grote verrassing heten aangezien dat in elk nieuw hoofddeel het geval is, maar het is toch goed om te weten. Hier kan heel het panel bekeken worden.

Borderlands 4 werd tijdens Gamescom Opening Night Live afgelopen augustus aangekondigd. Daar werd een eerste korte teaser van de game getoond. Echt specifieke details over wat ons te wachten staat zijn er nog niet, maar we weten wel dat we in ieder geval minstens een nieuwe planeet gaan bezoeken. Verder kunnen we natuurlijk weer de typische loot-shooter-gameplay verwachten die we gewend zijn van de reeks.

Borderlands 4 staat gepland voor een release in 2025 op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

View post on X

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.