Check hier vanmiddag de Nintendo Direct

Geplaatst: 18 juni om 09:23Aangepast: 18 juni om 13:47
Na een flink aantal presentaties tijdens de Gamezomer heeft Nintendo aangekondigd dat het bedrijf vanmiddag om 16:00 uur ook nog een Nintendo Direct uitzendt. Hier vind je waar de Direct te bekijken is.

Zet je rode petje maar weer op: om 16:00 uur zitten we klaar voor de Nintendo Direct, die zo’n veertig minuten duurt. De presentatie richt zich vooral op games die in de tweede helft van dit jaar uitkomen en de aankondiging bevestigt nogmaals dat nieuws over de Nintendo Switch 2 achterwege blijft. Overigens zijn we vanmiddag ook live op Twitch, dus kun je gezellig meekijken met Tjeerd, Cody en Jacco!

Watch on YouTube

Er is weinig bekend over Nintendo’s plannen voor de komende tijd, naast dat de Switch 2 nog voor het einde van dit fiscale jaar moet worden aangekondigd. Wat we van de Direct zelf kunnen verwachten is dus nog onbekend, maar nieuws over Metroid Prime 4 en remasters van The Legend of Zelda: Twilight Princess en The Wind Waker staan absoluut op ons verlanglijstje. Wie weet, misschien heeft Nintendo zelfs nog een leuke verrassing in petto.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.