Check morgen twee Nintendo Direct-presentaties

Geplaatst: 26 augustus om 14:15
Nintendo komt een heerlijke Nintendo Direct-verrassing voor deze week. Morgen worden namelijk twee Nintendo Direct-presentaties uitgezonden.

Het gaat om IndieWorld- en Partner Showcase-presentaties die morgenmiddag 27 augustus om 16.00 uur achter elkaar worden uitgezonden. Ze nemen samen ongeveer veertig minuten in beslag. Nintendo zegt dat de Nintendo Switch 2 niet voorbij zal komen tijdens presentaties.

View post on X

Verwacht morgen dus een hoop indiegamenieuws en updates van games die door andere uitgevers en ontwikkelaars dan Nintendo zelf worden gemaakt. Welke games precies verschijnen is nog niet bekend. Je check de presentatie onder meer op het YouTube-kanaal van Nintendo.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.