Check nu de demo van The Casting of Frank Stone

Geplaatst: 28 augustus om 13:12
De Dead by Daylight-spin-off The Casting of Frank Stone heeft een demo op Steam. De horrorgame verschijnt komende week, maar nu kun je dus al een voorproefje beleven.

Ontwikkelaars Supermassive Games (Until Dawn, Dark Pictures Anthology) en Behaviour Entertainment (Dead by Daylight) slaan de handen ineen voor de filmische singleplayer-horrorgame. Het verhaal speelt zich af in het Dead by Daylight-universum, maar wordt verteld op de filmische manier die je van Supermassive gewend bent.

In de game dreigt de schaduw van Frank Stone over Cedar Hills, een stadje dat door een gewelddadig verleden voorgoed is veranderd. Een groep vrienden zoeken naar Stone's bloederige verleden en komen er al snel achter dat ze dat beter niet hadden kunnen doen. Je zult wederom keuzes maken die soms verregaande gevolgen hebben voor het lot van de personages en het overkoepelende verhaal.

The Casting of Frank Stone is onderdeel van een bredere samenwerking tussen Behaviour en andere partijen. In de afgelopen maanden verscheen er ook een Tomb Raider-crossover voor Dead by Daylight. The Casting of Frank Stone verschijnt op 3 september voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. De demo vind je hier.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.