Check nu de demo van Visions of Mana

Geplaatst: 30 juli om 13:41
Square Enix heeft een demo gedropt van Visions of Mana. De actie-rpg ligt komende maand in de winkel.

De demo bevat een stukje verhaal, verkenning van de spelwereld en natuurlijk gevechten. Alles in de demo speelt zich ruwweg af in het eerste hoofdstuk van de game. Speel je de demo uit? Dan neem je helaas geen voortgang mee naar de volledige versie, maar speel je wel drie wapens vrij die het hoofdpersonage Val kan gebruiken in de volledige game.

Watch on YouTube

Visions of Mana werd eind vorig jaar aangekondigd. Het eerste hoofddeel in de reeks sinds 2006 komt uit op 29 augustus uit. De game draait om Val, die traditiegetrouw op zoek moet naar de Tree of Mana. Hij doet dit in een semi-open wereld vol angstaanjagende vijanden en onwaarschijnlijke bondgenoten. De game komt uit voor PlayStation 4 en 5, Xbox Series X/S en pc.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.