Check parkour-gameplay van Assassin’s Creed Shadows

Geplaatst: 13 augustus om 13:07
Loop je al een beetje warm voor Assassin’s Creed Shadows? Check dan snel een nieuwe gameplayvideo, waarin de parkour-skills van Naoe worden geshowd.

In een kort gameplaysegment zie je hoe Naoe zich een weg springt, klautert en klimt door een gebied van de game. Ook gebruikt ze haar grijphaak, een unieke stukje gear dat de Japanse assassin kan gebruiken. Direct wordt duidelijk hoe soepel en vloeiend de animaties eruitzien. Kijk effe naar die zijwaartse en voorwaartse salto's. Dat ziet er toch dope uit?!

View post on X

De video maakt alleen maar nieuwsgieriger naar de parkour-capriolen van Yasuke, het tweede speelbare personage in Assassin’s Creed Shadows. Hij is een grote, logge samoerai-krijger, terwijl Naoe een superbehendige ninja is. Het wordt dan ook interessant om te zien hoe Ubisoft die twee stijlen van elkaar onderscheidt, met de kenmerkende parkour-vaardigheden die hoofdpersonages in de reeks hebben.

In Assassin’s Creed Shadows bezoek je feodaal Japan, om precies te zijn de Sengokuperiode van de zestiende eeuw. Het land wordt in die tijd verscheurd door oorlogen en opstanden, waarin de hoofdpersonages hun rollen zullen spelen. De wereld van Assassin’s Creed Shadows verandert met de vier seizoenen mee, die elk hun invloed hebben op de gameplay. Zo zul je in de winter moeten oppassen voor het achterlaten van voetstappen in de sneeuw. Vijanden kunnen die volgen als ze je zoeken.

Assassin’s Creed Shadow verschijnt op 15 november voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.