Collector's Editions van Ubisoft-games bevatten geen fysieke Xbox-disc meer

Geplaatst: 23 augustus 2020 om 08:07Aangepast: 22 augustus om 08:56
De Collector's Editions van een aantal Ubisoft-games bevatten geen fysieke disc, maar een digitale code om in te lossen. Dat blijkt uit een bericht op href="https://support.ubisoft.com/nl-NL/News/000057205/Ubisoft-Store-Changes-to-Collector-s-Edition-pre-orders-for-Xbox">Ubisofts website</a>.

"Pre-orders voor Collector's Editions van Assassin's Creed Valhalla, Far Cry 6 en Watch Dogs: Legion voor Xbox ontvangen een digitale sleutel om in te wisselen, in plaats van een fysieke disc", valt te lezen in een update. De PlayStation-versies krijgen wel gewoon nog een fysiek exemplaar van het spel.

Er wordt geen reden gegeven voor de wijziging voor Xbox-bezitters. Ubisoft verklaart aan Polygon dat de wijziging niet geldt voor de Noord-Amerikaanse markt, maar afgaande op de website van Ubisoft Support geldt het wel in Europa.

Watch Dogs: Legion staat gepland voor 29 oktober, Assassin's Creed Valhalla komt op 17 november uit en de releasedatum van Far Cry 6 staat op 18 februari 2021. Alle drie de games verschijnen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, pc en Google Stadia. De Collector's Editions bevatten naast de game nog allerlei fysieke voorwerpen, zo komt Watch Dogs: Legion met een replica van een masker uit de game.

Watch on YouTube
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.