Concord krijgt op de achtergrond nog steeds updates

Geplaatst: Vandaag om 09:38
Concord ging de geschiedenisboeken in als de grootste gameflop aller tijden, maar een comeback lonkt. De game heeft de laatste weken namelijk stiekempjes updates gekregen.

Dat blijkt uit data van SteamDB. De game ging in september offline, maar heeft sindsdien op de achtergrond updates gekregen met namen als 'sonygae', 'latest' en 'pmtest'. Wat ze precies veranderen, is nog helemaal niet duidelijk, maar het heeft er dus alle schijn van dat Sony en Firewalk Studios de game nog niet willen laten varen.

Een comeback, eventueel free-to-play, lijkt in de lucht te hangen. Want waarom zou je een onspeelbare game anders blijven updaten? Officieel heeft Sony nog niets aangekondigd over een eventuele terugkeer. In de blog waarin het bedrijf aankondigde de game offline te halen leek het bedrijf er al wel naar te hinten, dus heel verrassend is het allemaal niet.

Concord is (of was) een 5v5 hero-shooter in de traditie van Overwatch, maar dan in een visuele stijl die meer richting Destiny gaat. De game is ontwikkeld door Firewalk Studios en verscheen op 23 augustus voor PlayStation 5 en pc. Twee weken na release ging de game offline, omdat bijna niemand hem speelde.

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.