Concord-regisseur zou geswitcht zijn naar ondersteunende rol

Geplaatst: Vandaag om 12:32
Concord-regisseur Ryan Ellis zou niet langer aangesteld zijn als Concord-regisseur en in plaats daarvan een ondersteunende rol hebben binnen Firewalk Studios.

Dat claimt Kotaku te hebben gehoord. Hoewel de game natuurlijk offline gehaald is, is de toekomst van het multiplayerspel nog onduidelijk - wellicht dat er bijvoorbeeld een free-to-play-game van gemaakt wordt. Als de berichten van Kotaku kloppen betekent dit in ieder geval dat Ellis niet meer de regisseur van de nieuwe versie van de game zal zijn.

Een voormalige ontwikkelaar vertelde aan Kotaku het volgende: "Ryan geloofde erg in het project en wilde spelers met puur plezier samenbrengen. Ondanks dat er mogelijk dingen anders gedaan hadden kunnen worden, is hij een goed persoon met een goed hart." Volgens de bron zijn Firewalk-werknemers ook vooral aan het afwachten wat Sony van plan is met de studio.

Mocht je onder een steen hebben geleefd: onlangs brachten PlayStation en Firewalk de betaalde multiplayershooter Concord uit. Twee weken na release ging de game echter al weer offline en kregen spelers hun geld terug, aangezien de spelersaantallen bizar laag waren. Wat er nu gebeurt met de game en de studio is niet bekend.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.