Crysis 2 en 3 Remastered verschijnen in november op Steam

Geplaatst: 19 oktober 2022 om 07:21Aangepast: 2 februari 2023 om 14:56
Crysis 2 Remastered en Crysis 3 Remastered komen op 17 november op Steam te staan.

Dat heeft ontwikkelaar Crytek aangekondigd. Eerder kwamen de games al via Epic Games Store beschikbaar, maar die exclusieve periode lijkt nu dus af te lopen. De spellen zullen rond release tijdelijk met veertig procent korting te koop komen te staan op Steam.

Beide games zijn "geoptimaliseerd om de hedendaagse hardware ten volste te benutten". Verwacht ray tracing en verbeterde lichteffecten, visueel verbeterde wapens, omgevingen en personages en textures in hogere resoluties. Op Steam zijn de systeemeisen te bekijken.

De drie games uit de Crysis Remastered Trilogy zijn op dit moment beschikbaar via Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. De remasters bevatten geen multiplayermodi - alleen de singleplayercampagnes zijn aanwezig.

Begin dit jaar heeft Crytek aangekondigd aan Crysis 4 te werken. Volgens de ontwikkelaar is de game nog in een vroeg stadium van ontwikkeling. "Crysis is ongelooflijk belangrijk voor heel veel mensen: gamers houden er van en sommige mensen die tegenwoordig in de industrie werken doen dat vanwege het eerste spel. We willen er dus voor zorgen dat het volgende deel aan al jullie verwachtingen voldoet."

De eerste Crysis - gemaakt door de studio achter de oorspronkelijke Far Cry - staat er om bekend technisch enorm geavanceerd te zijn voor die tijd. Veel pc's hadden dan ook moeite met de game optimaal te draaien.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.