Current-gen upgrade Grand Theft Auto 5 mogelijk uitgesteld

Geplaatst: 18 januari 2022 om 06:31Aangepast: 3 februari 2023 om 09:09
De current-gen upgrade van Grand Theft Auto 5 voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S wordt mogelijk uitgesteld naar april of mei.

De PS5- en Xbox Series-versie van Grand Theft Auto 5 had eigenlijk al vorig jaar uit moeten komen, maar werd toen uitgesteld naar maart van dit jaar. De Braziliaanse dataminer Matheusvictorbr (vertaald door ResetEra) meldt echter dat de ontwikkeling van het spel voor uitdagingen zorgt. 

Dat zou er voor kunnen zorgen dat de releasemaand van maart naar april of mei wordt uitgesteld. Matheusvictorbr meldt dat Rockstar binnenkort een artikel publiceert waarin het meer duidelijkheid gaat geven over deze situatie.

Vooralsnog is alleen officieel bekend dat de current-gen versie van GTA 5 ergens in maart zou moeten verschijnen. De game verscheen oorspronkelijk in 2013 op Xbox 360 en PlayStation 3. GTA 5 is daarna ook op pc, PlayStation 4 en Xbox One uitgekomen. Het spel is al wel speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en S via backward compatibility, maar de aankomende versie moet diverse verbeteringen doorvoeren.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.