Cyberpunk 2077 op dit moment bestverkochte Steam-game

Geplaatst: 29 november 2021 om 09:09Aangepast: 7 februari 2023 om 21:01
Cyberpunk 2077 is de bestverkochte Steam-game van het moment.

Dat blijkt uit deze officiële lijst. De game verscheen eind 2020, maar de verkoop van het spel is omhoog geschoten door een prijsdaling van vijftig procent, als onderdeel van de herfstuitverkoop van het platform. Mensen kunnen de game nu voor 29,99 euro kopen.

De toename in verkoop heeft er ook voor gezorgd dat de gemiddelde beoordeling van gebruikers is gestegen. De gemiddelde beoordeling van de game, die op lancering werd gehekeld door fans en pers vanwege de vele aanwezige bugs en andere problemen, staat op dit moment gemiddeld op 'grotendeels positief'. Recente recensies van spelers zijn gemiddeld 'erg positief'.

Pawel Sasko, de CD Projekt Red-werknemer die verantwoordelijk was voor de missies in Cyberpunk 2077, uit op social media zijn dankbaarheid voor de positieve reacties. Zijn tweet is hieronder te zien.

Vorige week gaf CD Projekt al aan dat Cyberpunk 2077 uiteindelijk bekend moet komen te staan als erg goede game. "We denken dat Cyberpunk 2077 op de lange termijn als een erg goede game gezien gaat worden, en net als onze andere games jarenlang blijft verkopen - zeker aangezien hardware steeds krachtiger wordt en we de game blijven verbeteren."

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.