Cyberpunkige Replaced uitgesteld, maar toont wel 14 minuten gameplay

Geplaatst: 15 augustus om 14:10
We wachten er inmiddels al een tijdje op, maar dat zullen we nog iets langer moeten doen. De prachtig ogende indie-game Replaced is uitgesteld naar 2025.

Het is ook niet voor het eerst: ontwikkelaar Sad Cat Studios stelde de game eerst al uit naar 2023, toen naar dit jaar, en nu komt daar dus weer een jaartje bij. Overigens was daar telkens wel een goede reden voor. Sad Cat zit in Belarus en wordt geraakt door de oorlog in Oekraïne. Grote delen van het ontwikkelteam zouden in aangrenzende landen wonen.

Vooral de cyberpunkige stijl van Replaced springt in het oog. In de futuristische game speel je als R.E.A.C.H, een AI die gevangen zit in een menselijk lichaam. Die AI leert tijdens het spel een afbrokkelende menselijke samenleving kennen.

Om de pijn een beetje te verzachten, is via IGN wel een uitgebreide gameplayvideo van Replaced verschenen. In maar liefst 13 minuten krijgen we een goed beeld van het platformen en vechten in deze parel in pixel-stijl.

Replaced staat gepland voor Xbox Series X|S, Xbox One en pc, en verschijnt ook via Game Pass.

Watch on YouTube
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.