Dataminers leggen mogelijk nieuwe Multiversus-content bloot

Geplaatst: 24 juli om 14:16
Een nieuw personage en verschillende, mogelijk nieuwe arena’s zijn opgedoken in de data van Multiversus. Het gaat onder meer om Barbie- en Harry-potter-arena’s, afkomstig uit franchises die uitgever Warner Bros. Games in handen heeft.

Dataminers delen hun bevindingen op social media. Die verwijzen naar een nieuw personage, Marceline uit Adventure Time, en arena’s die gebaseerd zijn op de Barbie- en Harry Potter-franchises. Van die laatste twee ontdekkingen delen de dataminers ook beelden die overduidelijk vroeg in het ontwikkelproces zijn gemaakt. Check ze hieronder:

View post on X
View post on X

Het is dan ook niet duidelijk of de twee arena’s ook echt worden uitgebracht, maar de beelden geven wel een aardige blik op de franchises van Warner Bros. die mogelijk nog naar Multiversus kunnen komen. Eerder deze week werd bekend dat Warner Bros. Games de nieuwe eigenaar is van Multiversus-ontwikkelaar Player First Games. De leiding van het Multiversus-team legt nu direct verantwoording af aan het studiohoofd van Warner Bros. Games San Diego.

Afgelopen weekend werd bekend dat Beetlejuice en Samurai Jack naar Multiversus komen. Laatstgenoemde personage is inmiddels al uitgekomen in de fighting game.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.