Dataminers vinden details PlayStation 5 Pro-update in No Man's Sky

Geplaatst: 22 juli om 12:54
Nog meer bewijs dat de PlayStation 5 Pro er aan zit te komen: dataminers hebben in de meest recente No Man's Sky-update een vermelding voor een mogelijke PlayStation 5 Pro-upgrade voor de game gevonden.

In de data is informatie te vinden over een patch waarmee aangepaste graphics voor nieuwe hardware zijn te vinden. Deze hardware draagt de codenaam 'Trinity' - en laten er over die naam nou net al een tijdlang geruchten gaan - het zou namelijk de codenaam voor de PS5 Pro zijn.

Uit de data blijkt dat de dynamische resolutieschaling van 0,6 naar 0,8 gaat in de PS5 Pro-versie van No Man's Sky, wat in feite inhoudt dat we een hoger gemiddelde qua resolutie kunnen verwachten. Verder zouden sommige details in de game van High naar Ultra worden gebracht. De meeste mensen zijn het er over eens dat het maar om relatief kleine verbeteringen gaat. Jammer, maar een upgrade voor No Man's Sky is wat ons betreft niet per se een goede indicatie van de kracht die we van de eventuele Pro kunnen verwachten.

Hoe dan ook is de PlayStation 5 Pro nog altijd niet officieel aangekondigd, ook al gaan er al jaren geruchten over. De meeste insiders lijken het er over eens te zijn dat de nieuwe versie van de PS4 aankomend najaar gaat verschijnen. Lees hier meer over alle PS5 Pro-geruchten.

View post on X

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.