De beta van Space Marine 2 gaat niet meer door

Geplaatst: 2 dagen geleden om 10:52Aangepast: 2 dagen geleden om 10:54
In september verschijnt Space Marine 2, maar je kunt hier van tevoren niet mee aan de slag. De shooter uit het Warhammer-universum krijgt geen beta meer. Het was wel het plan om dat te doen, maar ontwikkelaar Saber Interactive heeft besloten het te skippen om te zorgen dat de tijd kan worden gestoken in het puntjes op de i zetten van de uiteindelijke game.

Normaliter is de beta-test daarin juist een belangrijke stap, zeker bij een multiplayertitel als deze. Immers wil je niet alleen testen hoe de game technisch presteert: ook de servercapaciteit is een belangrijke factor. Aan de andere kant zal de ontwikkelaar hier ongetwijfeld een goede afweging in hebben gemaakt: het wil de ontwikkelteams op de game houden, en ze niet afleiden met een beta. De studio zegt dat mensen die ze hebben geregistreerd voor de beta kunnen rekenen op een Bolt Pistol-skin.

Space Marine 2 is de opvolger van Space Marine  dat alweer dateert van 2011. In principe zou deze opvolger in 2023 uitkomen, maar dat wordt dus diep in 2024. September is de maand dat je met je ruimtemarinier op pad kunt. Dat wordt nu dus extra spannend, want vooraf is er weinig van de game gezien. Op Steam speculeren fans dan ook dat Saber Interactive de game om allerlei uiteenlopende redenen zou willen verschuilen van gamers. Tegelijkertijd is het ook wel erg laat om de beta af te zeggen, maar als de ontwikkeling van het spel ten goede komt, dan plukken we daar in september de vruchten van.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.