De Empire in Star Wars Outlaws is vergelijkbaar met de politie in GTA

Geplaatst: 10 juni om 15:58Aangepast: 10 juni om 15:58
De Empire vervult in het aankomende Star Wars Outlaws dezelfde rol als de politie in de Grand Theft Auto-games.

Dat valt te lezen in een artikel van Entertainment Weekly. Daarin vertellen de ontwikkelaars meer over het ontstaan en de inhoud van het aankomende Star Wars-spel. Zo kunnen spelers zich aansluiten bij een van de vier misdaadorganisaties in elke stad. 

De Empire houdt daarbij een vinger aan de pols wat criminaliteit betreft. Zij hebben in elke stad een vestiging, en wanneer je iets crimineels doet - wat er dik inzit aangezien je een misdadiger speelt in de game - komen ze achter je aan. Daarbij wordt de Empire direct met de politie in Grand Theft Auto vergeleken. 

Er zijn zelfs zes verschillende 'sterren' die je krijgt afhankelijk van wat je allemaal uitvreet, waarbij meer sterren logischerwijs er voor zorgt dat de Empire meer Death Troopers op je afstuurt. Het is een systeem die GTA-spelers maar al te bekend in de oren zal klinken.

Tijdens Summer Game Fest werd een korte nieuwe trailer van Star Wars Outlaws getoond, die hieronder nog eens bekeken kan worden. Maandagavond wordt een nieuwe Ubisoft Forward uitgezonden, waarin meer van de game wordt getoond. 

Outlaws verschijnt op 27 augustus voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Mensen die de Gold- of Ultimate-editie van de game aanschaffen, ontvangen drie dagen eerder toegang tot de game.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.