Fornite en Fall Guys nu speelbaar op Apple en Android

Geplaatst: 16 augustus om 12:26Aangepast: 16 augustus om 12:54
Eindelijk: de Epic Games Store is nu toegankelijk op je iOS- en Android-apparaten, en daarmee dus ook games als Fortnite en Fall Guys Mobile.

Epic heeft daar lang voor moeten strijden met Apple - onder andere via rechtszaken - maar de doorslag gaf begin dit jaar de invoering van de 'Verordening digitale markten'-wet in Europa, waardoor Apple andere ontwikkelaars toe moet laten hun apps en games via winkels buiten de App Store aan te bieden.

Daarom is de Epic Games Store nu dus toegankelijk op iOS in de Europese Unie, en op Android wereldwijd. De mobiele versie van de winkel lanceert met drie games: naast het immens populaire Fortnite en Rocket League Mobile zit daar ook het vandaag uitgekomen Fall Guys Mobile bij.

Epic wil natuurlijk dat de Epic Games Store uiteindelijk overal ter wereld op iOS beschikbaar is, maar dit is een grote stap voor het bedrijf en zolang je in Nederland of België woont kunt je hem dus gewoon downloaden! Nou ja, gewoon, het is nog wel wat omslachtig, zoals je in onderstaande video's kunt zien. Maar het kán!

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.