De Kuip komt mogelijk naar EA Sports FC 25

Geplaatst: 7 augustus om 12:52Aangepast: 7 augustus om 13:02
Hand in hand, kameraden... Nou beste kameraden, jullie favoriete stadion komt dit jaar mogelijk naar EA Sports FC, of zoals wij het nog voor het gemak noemen: de nieuwe FIFA!

Volgens het bekende account 'EA FC 25 LEAKS' wordt De Kuip een van de nieuwe stadions die dit jaar aan de game wordt toegevoegd. In een post op X worden tien stadions genoemd die volgens de lek uitkomen, waaronder dus die van Feyenoord.

De andere genoemde stadions zijn: Ewood Park (Blackburn Rovers), Coventry Building Society Arena (Coventry City), Ashton Gate (Bristol City), Estádio José Alvalade (Sporting Clube de Portugal), Stade Bollaert-Delelis (RC Lens), Merck-Stadion (SV Darmstadt 98), RAMS Park (Galatasaray), Ülker Stadyumu (Fenerbahçe SK) en Mâs Monumental (River Plate).

Let wel: deze informatie is nog niet bevestigd door de ontwikkelaars, dus er bestaat altijd een kans dat het niet klopt. Vorig jaar zijn we er immers ook ingetuind, want toen ging al het gerucht rond dat De Kuip zou komen. Maar goed, met de stadions van Ajax en PSV in de game, zou het natuurlijk meer dan terecht zijn dat Rotterdam ook wordt vertegenwoordigd.

View post on X
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.