De Kuip komt na veel geruchten naar EA Sports FC 25

Geplaatst: 23 augustus om 13:45
Hand in hand, kameraden: stiefel gezellig samen naar de voetbalwereld van EA Sports FC 25. De Kuip is na veel geruchten aangekondigd voor het spel.

Het stadion van Feyenoord is aangekondigd voor de nieuwe FIFA met een video van een tattoo-artiest die een bijzonder plakplaatje aanbrengt: het doet denken aan de mensen die veel te voorbarig laten tatoeëren dat club X kampioen wordt. Dat is echter niet het geval in deze video: dit is hartstikke serieus. De Kuip komt naar het voetbalspel EA Sports FC 25. Het is niet de eerste voetbalarena die we er zien, want onder andere de ArenA uit Amsterdam is deze gamereeks te bewonderen, maar dat het iconische stadion uit Rotterdam er nu ook bij is, dat is tof. Jatog niettan? EA Sports FC 25 verschijnt op 20 september.

View post on X
View post on X
Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.