De tennismodus van Sports Story krijgt carrièremodus

Geplaatst: 15 juni 2021 om 07:59Aangepast: 2 februari 2023 om 15:40
Ontwikkelaar Sidebar Games heeft bekendgemaakt dat de tennismodus van Sports Story uitgebreider wordt dan origineel gepland, dankzij de toevoeging van een carrièremodus.

Op Twitter heeft ontwikkelaar Sidebar Games van Sports Story meer informatie gedeeld over de tennismodus van de aankomende game Sports Story, het vervolg op de populaire indiegame Golf Story. Onverwachts is de game namelijk in grootte gegroeid, en dan heeft de ontwikkelaar het met name over de tennismodus van de game. Hier hebben ze namelijk een volledige carrièremodus aan toegevoegd.

Zoals ze in een tweede Tweet laten zien, neemt Sports Story zichzelf niet altijd even serieus en staat plezier altijd centraal. Zo laten ze weten dat het verhaal van je tenniscarrière begint op het veld voor babies.

Sidebar Games omschrijft Sports Story als "een game over sport, maar niet altijd...", waarmee ze bedoelen dat je naast de sporten die je kan beoefenen ook andere avonturen mee zal maken.

De game verschijnt op de Nintendo Switch, maar een releasedatum is nog niet bekend.

Niels ArtsHeeft een haat-liefde relatie met League of Legends, maar wil de grootste releases van het moment ook nooit missen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.