De Xbox Games With Gold voor november zijn onthuld

Geplaatst: 30 oktober 2020 om 06:16Aangepast: 6 februari 2023 om 16:50
De Games With Gold voor de maand november zijn onthuld door Microsoft. Deze games krijgen Gold-leden gratis bij hun abonnement.

Abonnees kunnen komende maand twee Xbox One-titels verwachten. Van 1 t/m 30 november gaat het om de game Aragami: Shadow Edition downloaden. Hierin speel je als een ondode huurmoordenaar die de kracht heeft om schaduwen te besturen. Van 16 november t/m 15 december is ook het spel Swimsanity! verkrijgbaar, een coöperatieve onderwatershooter voor maximaal vier spelers.

Daarnaast komen er twee oudere games beschikbaar voor leden van Gold. Van 1 t/m 15 november kunnen leden de game Full Spectrum Warrior van de originele Xbox downloaden. In deze game uit 2004 leid je twee teams door een oorlog. Van 16 t/m 30 november is de Xbox 360-game Lego Indiana Jones beschikbaar.

Watch on YouTube
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.