Dead Rising Deluxe Remaster komt in september uit

Geplaatst: 2 dagen geleden om 13:11
We hebben een releasedatum voor Dead Rising Deluxe Remaster te pakken: 19 september. Ook is er een nieuwe trailer met de eerste gameplay getoond.

De game werd onlangs al aangekondigd, maar tijdens een livestream gisteren toonde Capcom meer van de game, zoals je in onderstaande trailer kunt zien.

Op 19 september verschijnt het spel digitaal op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc (via Steam). In november volgt ook een fysieke editie. Ook kunnen mensen vanaf release voor een digital deluxe-edition gaan met daarin nieuwe achtergrondmuziek en kostuums gebaseerd op andere Capcom-franchises zoals Mega Man en Resident Evil.

Wat veranderingen ten opzichte van het origineel betreft kan de game in maximaal 4K en 60 fps gespeeld worden, draait het spel nu op de RE Engine en zijn er diverse fijne verbeteringen doorgevoerd. Zo is het nu mogelijk om tijdens het richten met wapens daadwerkelijk te bewegen - dit kon niet in het origineel, maar wel in de vervolgen - en is er nu ook autosave.

Dead Rising kwam in 2006 uit en was een flinke hit op de Xbox 360. Er zijn sindsdien diverse vervolgen uitgekomen - alsmede een remaster van het origineel - maar de eerste Dead Rising blijft toch wel de favoriet van veel gamers. In het spel kom je met fotograaf Frank West in een winkelcentrum terecht. Op zich niet zo spannend, ware het niet dat het stampvol met zombies zit! Je moet verschillende mensen helpen en zorgen dat je zelf niet gebeten wordt, maar het leukste aan de game is natuurlijk de winkels leegroven en je gejatte spullen gebruiken om de zombies mee in mootjes te hakken, of ze belachelijk aankleden met bijvoorbeeld een pion op hun hoofd.

Watch on YouTube

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.