Deadpool and Wolverine-regisseur wordt mogelijk voor vijfde Avengers-film gestrikt

Geplaatst: 6 juni om 14:47Aangepast: 6 juni om 14:47
Shawn Levy, de regisseur van het aankomende Deadpool and Wolverine, zou de hoofdkandidaat zijn voor de regie van de vijfde Avengers-film.

Dat meldt Deadline. Daarbij waarschuwt de website wel dat ondanks dat Marvel graag Levy op de film zet, hij nog niet toegezegd zou hebben. Daarom blijft Marvel ook met andere regisseurs meeten. Levy zou in ieder geval het script van Michael Waldron hebben ontvangen om er achter te komen of hij geïnteresseerd is.

Volgens een ander artikel van The Hollywood Reporter zou Marvel in maart al de regiestoel aan Levy hebben aangeboden, maar hij moest de klus toen afwijzen omdat hij was gestrikt als regisseur voor het aankomende vijfde seizoen van Stranger Things. Maar Avengers 5 zou inmiddels intern enkele maanden zijn uitgesteld, waardoor het weer wel mogelijk zou zijn. Een tijd geleden bleek ook al dat Levy een Star Wars-film gaat doen. Druk baasje!

De vijfde Avengers-film zou gaan draaien om slechterik Kang, die in Ant-Man and the Wasp: Quantumania en Loki al door Jonathan Majors werd gespeeld. Marvel heeft Majors echter laten g aan nadat hij schuldig werd gevonden aan huiselijk geweld. Het is niet duidelijk wat de plannen nu precies zijn voor de film. Avengers 5 moet in ieder geval in mei 2026 uitkomen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.