Death Stranding komt volgende week naar Game Pass voor pc

Geplaatst: 19 augustus 2022 om 10:00Aangepast: 2 februari 2023 om 15:53
Death Stranding is vanaf 24 augustus verkrijgbaar voor Game Pass op pc.

Dat heeft Microsoft vandaag bevestigd. Eerder deze week werd al gehint naar een release op PC Game Pass toen het Twitter-account van Game Pass diens avatar aanpaste naar een omgeving uit Death Stranding. Mensen die de game op Windows 10 of 11 spelen kunnen een ultrawide modus, een fotomodus en een hoge framerate verwachten.

Death Stranding is al enkele jaren verkrijgbaar op PlayStation 4 en wordt daar uitgegeven door Sony. Het bedrijf bracht de Hideo Kojima-game vorig jaar ook naar PlayStation 5. De pc-versie wordt gepubliceerd door 505 Games, wat het mogelijk lijkt te maken dat de game naar Game Pass voor pc komt. Het is dan ook onwaarschijnlijk dat het spel in de toekomst op Xbox-consoles verschijnt.

Hideo Kojima werkt achter de schermen aan één of meerdere games. Officieel heeft hij een spel in ontwikkeling dat gebruikmaakt van de cloudtechnologie van Xbox, maar er gaan ook geruchten over een horrorgame genaamd Overdose en een vervolg op Death Stranding. Onlangs bleek dat Kojima met een videobewerkingsprogramma bezig was, wat mogelijk hint naar een aankomende trailer van een nieuwe game - wellicht tijdens Gamescom volgende week.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.