Devil May Cry 5 is ongeveer vijftien uur lang volgens regisseur

Geplaatst: 9 januari 2019 om 07:43Aangepast: 7 februari 2023 om 12:02
Volgens de verwachtingen van Capcom duurt het ongeveer vijftien uur om het einde van Devil May Cry 5 te zien. Dit heeft gameregisseur Hideaki Itsuno recentelijk prijsgegeven.

Itsuno gaf in een Q&A-sessie met pers in Seoul, Zuid-Korea onder andere antwoord op de vraag hoe lang duurt om de aankomende actie-rpg uit te spelen. De gameregisseur verklaarde dat interne tests erop wijzen dat het grofweg vijftien uur duurt om Devil May Cry 5 uit te spelen.

Dit is overigens langer elke andere Devil May Cry-game die tot nu toe is verschenen. Volgens de website HowLongToBeat, waarop gemiddelde tijden te zien zijn voor het uitspelen van games, duurt het ongeveer zes en een half uur om het einde van de eerste Devil May Cry te zien. De langste game uit de serie is tot nu toe Devil May Cry 3, waarbij het ongeveer 12 en een half uur duurt om het verhaal uit te spelen. Uiteraard gaat de teller flink omhoog wanneer spelers echt alles willen doen wat deze games te bieden hebben.

Op 7 februari verschijnt een nieuwe demo voor Devil May Cry 5 op PlayStation 4 en Xbox One. De inhoud van de tweede demo is nog onbekend. De vorige zette spelers in de schoenen van Nero in Red Grave City, waar zijn mechanische arm naar voren komt in spectaculaire gevechten tegen demonen. Naast Nero zijn ook Dante en V speelbaar in de uiteindelijke game.

Devil May Cry 5 verschijnt op 8 maart voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Lucas MayEen vande voormalige hoofdredacteuren van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.