Deze Game of Thrones-actrice is de vertelstem in Civilization 7

Geplaatst: 21 augustus om 14:34
De vertelstem speelt altijd best een belangrijke rol in Civilization. Het is een stem die vaak commentaar levert op alles wat je doet, en waar je dus misschien wel uren naar luistert. Wel zo prettig als het een fijne stem is om naar te luisteren.

In het verleden hebben bijvoorbeeld Spock-acteur Leonard Nimoy en Lord of the Rings-ster Sean Bean hun stem aan de gameserie verleend. Nu heeft ontwikkelaar Firaxis onthuld naar wie we dit keer mogen gaan luisteren: Gwendoline Christie, bekend als Brienne of Tarth uit Game of Thrones.

In een speciale trailer wordt de rol van Christie onthuld. In de stijlvolle video zien we hoe de actrice toekijkt terwijl de menselijke beschaving opklimt en allerlei technologieën ontdekt. "Nu is het tijd voor jouw visie op beschaving", zegt ze.

Onze Marvin heeft de game al onder handen mogen nemen voor een preview, op bezoek bij Firaxis. En daar was hij bijna niet weg te krijgen, zó blij werd hij al van deeltje zeven: "Trappend en schreeuwend word ik het pand uitgebonjourd. “Nog één beurt? Nog één beurt! ALSJEBLIEFT NOG ÉÉN BEURT!!! PLEASE, BEACH, PLEASE.” Jup. Civilization 7 is een échte Civ-game."

Civilization 7 komt op 11 februari 2025 uit voor PlayStation 5 en 4, Xbox Series X|S en One, Nintendo Switch en pc.

Watch on YouTube
Erik NusselderRedacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.