Deze spellen verschijnen de komende weken op Xbox Game Pass

Geplaatst: 3 september om 15:10
Microsoft heeft bekendgemaakt welke spellen we de komende dagen en weken op Xbox Game Pass kunnen verwachten.

Dat deed het bedrijf via Xbox Wire. Zo is vanaf vandaag Star Trucker beschikbaar voor Game Pass op console, pc en de cloud. De naam omschrijft het spel eigenlijk perfect: in een ruimtetruck hop je van sterrenstelsel naar sterrenstelsel om vrachten te vervoeren en materialen te bergen.

Morgen wordt Age of Mythology: Retold toegevoegd aan Game Pass voor console, pc en cloud. Deze nieuwe versie van de klassieke real-time strategiegame laat je weer heerlijk aan de slag gaan met je eigen beschavingen. Zeg maar doei tegen realisme, want je kunt hier zomaar goden en monsters tegenkomen.

Vanaf 5 september wordt de off-road adventuregame Expeditions: A MudRunner Game (console, pc en cloud) toegevoegd, gevolgd door de extreme sportsgame Riders Republic (console, pc en cloud) van Ubisoft op 11 september. Tot slot komt op 17 september Train Sim World 5 uit, en wordt de game die dag meteen op Game Pass (voor console, pc en cloud) verwacht.

De volgende spellen verdwijnen op 15 september van de dienst, dus ga meteen aan de slag als je die nog even snel wil spelen:
Ashes of Singularity: Escalation (pc)
Fifa 23 (console, pc en cloud via EA Play)
Payday 3 (console, pc en cloud)
Slime Rancher 2 (console, pc en cloud)
SpiderHeck (console, pc en cloud)
You Suck At Parking (console, pc en cloud)

Game Pass

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.