Deze Squirrel With a Gun-livestream sleept je door de dag heen

Geplaatst: 29 augustus om 09:56
Squirrel With a Gun komt morgen uit op pc, en om ons al even lekker te maken voor deze absurde release is ontwikkelaar Dee Dee Creations en uitgever Maximum Entertainment een samenwerking aangegaan. Lekker kijken naar een livestream met eekhoorns dus, en ja: er zijn geweren aanwezig. Precies wat je nodig hebt op zo'n donderdag.

De livestream is te bekijken op de Steam-pagina van de game. Het idee is niet bepaald ingewikkeld. Middels een camera en een paar bakjes voer zien we een menigte aan eekhoorns rond rennen. Oh, en de knaagdieren zijn omringd door allerlei vuurwapens. Gelukkig kunnen deze beestjes die niet oppakken. Denken we. Toch?

-ORkWsECCRuuEw_rYOTi00w

In Squirrel With a Gun nemen spelers de controle van een eekhoorn op zich. Maar met een normaal knaagdier hebben we niet te maken, dit beestje heeft namelijk een voorliefde voor vuurwapens waarmee ‘ie de buurt terroriseert. Het spel is vanaf morgen beschikbaar op Steam en de Epic Games Store, en komt in oktober ook naar consoles.

DunkeDe wandelende Star Wars-encyclopedie, maar weet ook veel te vertellen over Marvel, DC, Dungeons and Dragons en... nou ja gewoon een heleboel. Speelt ook weleens een computerspelletje, met Undertale en Persona 5 Royal als favorieten.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.