Dit liet Marvel Studios zien tijdens San Diego Comic Con 2024

Geplaatst: 28 juli om 11:08Aangepast: 28 juli om 14:34
Tijdens het Marvel Studios-panel op San Diego Comic Con 2024 vuurde Kevin Feige weer salvo’s aan superhelden-shit op je af. Tijd dus om alles even voor je op een rijtje te zetten, van die ene schurkachtige aankondiging tot wat kleinere details en één grote afwezige.

In Hall H van het San Diego Convention Centre ging het op zondagochtend 03.00 uur he-le-maal los. Kevin Feige ontving op het podium diverse castleden en er werden beelden getoond van drie aankomende films. Daarnaast kwam er natuurlijk ook nog een verrassing voorbij.

Zang en dans met Deadpool and Wolverine!

De show werd geopend met een musical-achtig optreden in het teken van Deadpool And Wolverine, die nu in de bioscoop draait:

View post on X

The Fantastic Four: First Steps verschijnt in de zomer van 2025

De Fantastic Four-film van Marvel Studios heeft een nieuwe naam en we weten nu wanneer de film uitkomt! The Fantastic Four: First Steps draait vanaf 25 juli 2025 in de bioscoop.

Castleden Pedro Pascal (Mr. Fantastic), Vanessa Kirby (Invisible Woman), Ebon Moss-Bachrach (Thing) en Joseph Quinn (Human Torch) voegden zich bij Kevin Feige op het podium, waar ook de eerste beelden werden getoond. Daaruit blijkt dat Fantastic Four: First Steps zich in een sixties-setting afspeelt, compleet met de smalle beeldverhouding die erbij hoort.

View post on X

In de trailer is te zien hoe Mr. Fantastic een wetenschapsprogramma voor kinderen presenteert, terwijl The Thing mee lijkt te doen aan een soort datingshow. Tenslotte werd er ook nog een eerste shot getoond van Galactus (Ralph Ineson), wiens gi-gan-tische omvang als kosmische entiteit direct duidelijk wordt.

The Fantastic Four: First Steps draait vanaf 25 juli 2025 in de bioscoop.

View post on X

Robert Downey Jr. is Doctor Doom

Robert Downey Jr. keert dus gewoon terug in het MCU, maar dan als überschurk Victor von Doom! De aardsvijand van Reed Richards zal in ieder geval opduiken in Avengers: Doomsday en Avengers: Secret Wars, maar hij zal tot die tijd natuurlijk langzaam opgebouwd worden in post-credit scene’s en losse verhaallijnen in afzonderlijke films.

View post on X

Het is eigenlijk ook niet voor te stellen dat hij helemaal niet verschijnt in Fantastic Four: First Steps. Maar ja, die film heeft ook al Galactus als big baddie. In ieder geval is Kang the Conqueror definitief geloosd door Marvel Studios. Lees hier het volledige PU-nieuwtje van Downey Jr’s onthulling als Doctor Doom.

Gebroeders Russo keren terug voor Avengers-films

Feige doet wederom een beroep op Anthony en Joe Russo om de Avengers-films te regisseren. Ze leverden puik werk af in de Infinity Saga en dat mogen ze in de komende zesde fase van het MCU opnieuw laten zien.

De Endgame-broers staan aan het roer van Avengers: Doomsday en Avengers: Secret Wars. De films moeten respectievelijk in mei 2026 en mei 2027 uit moeten komen. Verdere details werden er niet gegeven, maar ze zullen in ieder geval een andere oude bekende regisseren na de terugkeer van Robert Downey Jr.

View post on X

The Thunderbolts laten zich zien

Voor het eerst zijn er beelden getoond van Thunderbolts, de film rond een aantal antihelden die je eerder al voorbij zag komen in andere MCU-films. De beelden verschenen niet online, maar worden wel omschreven door verschillende sites. In ieder geval kwamen Yelena “Black Widow” Belova (Florence Pugh), Alexei “Red Guardian”Shostakov (David Harbour) en U.S. Agent John Walker (Wyatt Russel) voorbij. Check dit PU-nieuwtje voor een uitgebreide beschrijving.

Wie is Giancarlo Esposito in Captain America: Brave New World?

Uiteraard kwam Captain America: Brave New World ook uitgebreid aan bod. De voornaamste castleden kwamen het podium op en er werden nieuwe beelden getoond. Ook weten we nu eindelijk wie het personage is van Giancarlo Esposito, maar daarover straks meer!

In de nieuwe beelden is te zien hoe Harrison Fords Thaddeus “Thunderbolt” Ross tijdens een speech bij het witte huis in de Red Hulk verandert, Sam Wilson de Avengers weer bij elkaar wil brengen en hoe het iconische edelmetaal adamantium zijn intrede maakt in het MCU. Het lijkt erop dat het supersterke goedje bij de Celestials vandaan komt.

View post on X

Feige zei daarnaast dat de vierde Captain America-film teruggrijpt naar de spionage-setting van The Winter Soldier. Het tweede deel van de Captain America-reeks wordt door veel fans gezien als een van de beste films rondom de superheld.

Tenslotte weten we nu ook welk Marvel-personage gespeeld wordt door Giancarlo Esposito. Het gaat om Seth Voelker, alias Sidewinder. Hij is een minder bekende Marvel-schurk die in de comics aan het hoofd staat van de Serpent Society. Deze kwaadaardige factie is in de comics een terugkerende vijand van Sam Wilsons Captain America. Hij is dus ook te zien in Brave New World.

Captain America: Brave New World verschijnt op 14 februari 2025.

Hup, in de doofpot met Kang!

“Uhm, wie bedoel je ook alweer?” Dat moet Marvel vannacht gezegd hebben wanneer iemand Kang the Conqueror ter sprake bracht. Hij schitterde door afwezigheid en werd gewoonweg niet genoemd.

Watch on YouTube

Marvel Studios is dus he-le-maal klaar met de schurk die Jonathan Majors in twee series en één film speelde. Het gedoe rond de acteur lijkt bij Marvel zo slecht te zijn gevallen dat ze Kang gewoon niet wilden hercasten. In plaats daarvan is de verhaallijn gewoon aangepast, met Robert Downey Jr. als nieuwe schurk. Avengers: Kang Dynasty wordt Avengers: Doomsday.

Het is op zich een prima oplossing omdat ook Doom een grote rol speelt in die verhaallijn. “Dus ja, dan doen we ook maar gewoon alsof dat hele treinongeluk met Majors gewoon niet gebeurd is”, moet Feige gedacht hebben!

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.