Dit zijn de systeemeisen van de aankomende Concord-bèta

Geplaatst: 9 juli om 14:45
Met de aankomende bèta van Sony's heroshooter Concord in het vooruitzicht zijn nu de systeemeisen van de pc-versie bekendgemaakt.

Dat het spel sowieso draait op een PlayStation 5 mag voor zich spreken, maar wat heb je nou precies nodig om de bèta op pc te kunnen spelen? In onderstaand schema wordt dit duidelijk uitgelegd.

Zo heb je een Intel Core i7-8700K of AMD Ryzen 7 2700X nodig om de game in 1080p en 60 frames per seconde te kunnen draaien, alsmede 8 GB aan werkgeheugen. Dat zijn de minimale systeemeisen, maar logischerwijs is er wat meer paardenkracht nodig voor betere prestaties in bijvoorbeeld 4K.

De bèta komt van aanstaande vrijdag tot en met zondag beschikbaar voor mensen die de game hebben gereserveerd. Zij ontvangen allen vijf codes, zodat ze met vrienden aan de slag kunnen. Geen zorgen als je geen reservering hebt staan: van 18 tot en met 21 juni is de bèta voor alle PS5- en pc-gamers speelbaar.

De game zelf verschijnt op 23 augustus. Wordt het een nieuwe multiplayerhit voor Sony na Helldivers 2, of weet het niet aan te slaan bij het grote publiek? We gaan het zien!

View post on X
Concord

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.