Dr Dre laat stukje van nieuwe GTA Online-muziek horen

Geplaatst: 13 december 2021 om 13:14Aangepast: 22 augustus om 09:02
Muzikant Dr Dre heeft een stukje van zijn aankomende muziek voor GTA Online laten horen.

Vorige week kondigde Rockstar The Contract aan voor GTA Online. In het verhaal volgen spelers de bekende oplichter Franklin Clinton. Jaren nadat hij de Union Depository overviel, richt hij een nieuw ‘Celebrity Solutions Agency’ op om oplossingen te zoeken voor problemen van de elite van Los Santos. Daarvoor heeft hij twee dingen nodig: een betrouwbare partner en een grote, belangrijke klant. Lamar helpt hem hierbij. Ondertussen heeft DJ Pooh contact opgenomen met Franklink over een potentiële klant: Dr. Dré. De telefoon van de artiest is in verkeerde handen gekomen en Franklin moet hem helpen om de kostbare tracks weer terug te krijgen.

The Contract wordt woensdag toegevoegd aan GTA Online. Later volgen meer nieuwsupdates, inclusief informatie over een nieuw radiostation en updates voor huidige radiostations, met onder andere nieuwe en onuitgebrachte muziek van Dr. Dré, samen gemaakt met Eminem, Snoop Dogg, Busta Rhymes en andere artiesten.

Van een van die nummers is hieronder alvast een gedeelte te horen. Ook deelde artiest Anderson .Paak een clip van een tussenfilmpje uit de nieuwe update.

Watch on YouTube
View post on Instagram
 

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.