Dragon Age krijgt een eigen fantasy-podcast

Geplaatst: 25 augustus om 14:06Aangepast: 26 augustus om 07:11
Dragon Age-fans kunnen zich opmaken op een bijzondere podcast die zich afspeelt in het fantasie-universum van BioWare. De podcast, die de naam Dragon Age: Vows & Vengeance dragt, bevat alle companions die zullen verschijnen in de aankomende game The Veilguard.

In de podcast worden alle personages vertolkt door hun vaste stemacteurs uit The Veilguard, maar er zullen ook een aantal exclusieve personages voor de podcast worden geïntroduceerd.

In de eerste aflevering maak je kennis met Nadia, een gepensioneerde dief die onbewust in dienst staat van de Dread Wolf. De officiële beschrijving vermeldt dat Nadia en haar geliefde Elio zich midden in een situatie bevinden die veel groter is dan zijzelf – een bedreiging voor de hele wereld. Wanneer Elio echter schijnbaar wordt verbannen naar de Fade, komt Drayden in beeld; een schrijver met een intrigerende connectie met de Fade. Drayden en Nadia slaan de handen ineen voor een zwaar avontuur om Elio te redden uit de Fade, met een beetje hulp van enkele bekende, vriendelijke gezichten.

BioWare laat weten dat luisteraars in de podcast meer te weten zullen komen over de achtergrondverhalen van hun companions. Dragon Age: Vows & Vengeance gaat van start op donderdag 29 augustus. Het uitzendschema is als volgt:

  • 29 augustus - Aflevering 1: Met Nadia, Elio en Drayden

  • 5 september- Aflevering 2: Met Harding

  • 12 september - Aflevering 3: Met Davrin

  • 19 september - Aflevering 4: Met Bellara

  • 26 september - Aflevering 5: Met Taash

  • 3 oktober - Aflevering 6: Met Lucanis

  • 10 oktober - Aflevering 7: Met Emmrich

  • 17 oktober - Aflevering 8: Met Neve

Dragon Age: The Veilguard verschijnt op Halloween, 31 oktober, voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Gosse DrentIk ben Gosse en ik houd van Animal Crossing enzo

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.