Dragon's Dogma 2 gratis te proberen

Geplaatst: 2 dagen geleden om 13:57Aangepast: 2 dagen geleden om 15:50
Wil je Dragon's Dogma 2 graag een kans geven maar heb je nog geen zin om je bankrekening te plunderen? Dan kun je nu je slag slaan!

Dragon's Dogma 2 is namelijk twee uurtjes gratis te spelen op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Je kunt deelnemen door de proefversie simpelweg te downloaden op je console of pc. Je krijgt dan toegang tot de volledige game en neemt je voortgang mee als je besluit de game te kopen.

Op alle platformen kun je vanaf vandaag direct aan de slag. Op PlayStation 5 loopt de proefversie tot 17 juli, op Xbox Series X en S tot 18 juli en op Steam tot 19 juli. Capcom geeft ook nog een gratis tip: download de gratis personagebouwer zodat je geen kostbare minuten van je twee uurtjes kwijt bent aan het maken van een poppetje.

Dragon's Dogma 2 is sinds 22 maart uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Marvin is behoorlijk enthousiast over de nieuwe rpg. Hij geeft hem een 90. "Er zijn weinig openwereldgames waarin je zo makkelijk van het ene avontuur naar het andere rolt, maar Capcom flikt het door allerlei bekende gameplaysystemen slim samen te brengen. Dragon’s Dogma 2 biedt fantastische combat en een heerlijk gevoel van ontdekking, en bovenal een aaneenschakeling van onvergetelijke momenten", concludeert hij in zijn recensie. 

View post on X

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.