Drie nieuwe Nintendo Switch-bundels nu verkrijgbaar

Geplaatst: Vandaag om 12:53
Vanaf vandaag zijn er in Europa drie nieuwe Nintendo Switch-bundels verkrijgbaar.

Het gaat om drie verschillende bundels, die vanwege het feit dat Nintendo geen vaste prijzen bepaalt voor dit continent iets verschillende prijzen hebben bij diverse webshops.

Zo is daar een bundel met een reguliere Nintendo Switch met rode en blauwe Joy-Cons, Nintendo Switch Sports vooral geïnstalleerd, een beenband-accessoire voor dat spel en tot slot een jaarabonnement op Nintendo Switch Online. Deze bundel kost bijvoorbeeld 299 euro bij Nedgame en 329 euro bij Coolblue.

Daarnaast zijn er twee bundels met Nintendo Switch Lite, Animal Crossing: New Horizons en twaalf maanden Nintendo Switch Online. In de ene bundel heeft de Switch Lite de kleur turquoise, in de andere de kleur koraal. Deze bundels zijn bij Nedgame bijvoorbeeld 219 euro en bij Bol.com 229 euro.

Het lijkt ons een beetje Nintendo's laatste push van de Nintendo Switch terwijl het achter de schermen de komst van de volgende console voorbereid. Hopelijk gaat die eindelijk snel officieel onthuld worden, al zagen we gisteren al wel mogelijke renders van het apparaat - als ze echt zijn tenminste.

Nintendo Switch
Nintendo Switch
Nintendo Switch

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.