Driedubbele beloningen en Halloween-activiteiten in GTA Online

Geplaatst: 29 oktober 2021 om 11:33Aangepast: 22 augustus om 08:52
Halloween is nog steeds in volle gang in GTA Online. Dat wordt gevierd met flinke beloningen en kortingen.

De hele Halloween Bunker Series levert deze week driedubbele beloningen op. Bovendien kunnen spelers tot 3 november nog dubbele GTA$ en RP verdienen met alle Halloween-activiteiten, zoals Come Out to Play, Condemned en Alien Survivals. Hetzelfde geldt voor Business Battles. Tot die datum is de Camhedz nog te koop. Het winnen van het Event Cargo levert het Orange Skull Emissive Mask en Street Crimes Red Gangs Tee op.

Spelers kunnen de Shark Camo Livery voor de Pegassi Toreador. Snelheidsduivels en LS Car Meet-leden die er vier dagen op rij in slagen eerste of tweede te worden in de Street Race Series, verdienen de sleutels van de Obey Tailgater S als beloning. Op de Test Track kunnen spelers een testrondje maken in de Ocelot Pariah, de Pfister Comet S2 en de Emperor Vectre. In het casino is de Albany Lurcher de hoofdprijs.

Deze week is er veertig procent korting op alle Arcade locaties, upgrades en modificaties. GTA Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account verbinden met Prime Gaming, krijgen GTA$ 100.000. Daarnaast krijgen zij exclusieve kortingen.

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.