EA Sports FC 24 populairste fysieke game van het jaar tot nu toe

Geplaatst: 27 juli om 11:35
Over smaak valt niet te twisten. Dat zullen we dan ook niet doen... Maar EA Sports FC 24 is de populairste fysieke game van het jaar tot nu toe in Europa.

Dat blijkt uit marktonderzoek van GfK Entertainment (via VGC). De voetbalgame van EA ging in maar liefst zeventien landen het vaakst over de toonbank van alle games en staat daarmee stevig op de eerste plaats in Europa.

Nintendo mag ook in z'n handjes knijpen, want de Japanse ontwikkelaar maakt de top drie compleet met Super Mario Bros. Wonder (tweede plaats) en - jawel - Mario Kart 8 Deluxe (derde plaats). De kracht van die besnorde loodgieter is tot op de dag van vandaag gigantisch te noemen.

Andere games die het goed hebben gedaan zijn Grand Theft Auto 5, NHL 24, Marvel's Spider-Man 2, Hogwarts Legacy, Princess Peach: Showtime! en Minecraft.

Let wel op dat het hier puur om fysieke verkopen gaat. Digitale versies zijn hier niet meegerekend. De data is gebaseerd op de fysieke verkopen in Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Italië, Nederland, Noorwegen, Portugal, Slowakije, Zweden, Zwitserland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.