EA Sports FC 25 krijgt speciale update om esports te redden

Geplaatst: Vandaag om 15:55
Voetbalspel EA Sports FC 25 heeft een primeur: de eerste live tuning-update is verschenen. Dit is een kleinere update die wat veranderingen toebrengt zonder een volledige, grote update te hoeven uitrollen. En deze was belangrijk: het lost een probleem om dat de esportscompetitie verpestte.

EA kan met zo’n live tuning-update zorgen dat er sneller dingen worden veranderd in het spel waardoor de game meer in balans raakt. In dit geval was het de hoogte van de baan van de bal bij een lobje die is aangepast en de nauwkeurigheid van lobjes vanuit een moeilijke hoek. Er is meer: ook de fout in de speed boost die de game er bepaald niet leuker op maakte is opgelost. Dit was een glitch waarbij spelers ongewild aanzienlijk versnelden door een bepaalde knoppencombinatie. 

Het zorgde voor veel problemen in de PvP-modus binnen Ultimate Team, maar ook de Division Rivals en de FUT Champs-modus. Je hoefde alleen L1 of LB in te drukken en de sprintknop, waarna je speler ineens in een soort rare racemodus schoot. Wil je ook van die Speedy Gonalez-modus af, adn is het aan te raden om EA Sports FC 25 even af te sluiten en opnieuw op te starten. Er moet dan een bericht in je scherm komen over de update. En uiteraard kun je dan niet meer met zevenmijlslaarzen rennen.

Laura JennyRoots in Nintendo-games, als puber veel uren in PC-spellen gestoken en nu kan ze niet kiezen welke console haar favoriet is. Haar favo game wel: Super Mario World, hoewel ze altijd openstaat voor een nieuwe nummer 1. Praat veel, maar tikt nog liever. Als het niet over games gaat, dan over films en t

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.