Echo VR wordt offline gehaald

Geplaatst: 1 februari 2023 om 14:00Aangepast: 21 februari 2023 om 12:13
De vr-game Echo VR is vanaf 1 augustus niet meer te spelen.

Dat onthult de ontwikkelaar in een blogpost. "Na veel interne discussies met onze partners bij Meta hebben we de moeilijke beslissing genomen om ECHO VR stop te zetten", schrijft de ontwikkelaar. De game wordt op 1 augustus definitief offline gehaald. Tot die tijd blijft het mogelijk om de game te downloaden en te spelen. De studio verlegt de focus naar het volgende project en stopt daarom met de ondersteuning.

Sinds gisteren zijn alle uitbreidingen uit de verkoop. Spelers kunnen tot 1 augustus nog verschillende beloningen verdienen, waaronder beloningen uit voorgaande evenementen en battle passes. Daarnaast zijn items in de Echo Shop tegen gereduceerde prijzen verkrijgbaar.

Echo VR kwam in 2017 uit op de Oculus Rift. In 2020 kwam het spel ook naar de Oculus Quest. De game is ontwikkeld door The Order: 1886-ontwikkelaar Ready At Dawn. In het spel gaan speler robotgevechten aan in een arena zonder zwaartekracht. 

Jari KlapwijkDie ene gozer die nog nooit Star Wars en Harry Potter heeft gekeken. Speelt wel graag een spelletje en of dat nou van Xbox, PlayStation of Nintendo is, zal hem een worst wezen.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.