Smash Bros. Ultimate niet in line-up Evo Online

Geplaatst: 14 mei 2020 om 08:12Aangepast: 22 augustus om 08:54
De eerste details over Evo Online zijn onthuld. De organisatie heeft een schema van de games die gespeeld gaan worden gedeeld, waarbij het populaire Super Smash Bros. Ultimate ontbreekt.

Eerder maakte de organisatie bekend dat de fysieke versie van het toernooi was geannuleerd vanwege het coronavirus. De organisatie maakte wel bekend dat er een online versie van het toernooi gaat plaatsvinden genaamd Evo Online. Nu zijn de games die gespeeld gaan worden onthuld, met onder andere DragonBall FighterZ, Tekken 7 en Street Fighter 5: Champion Edition. De line-up is hieronder te bekijken.

Opvallend is dat het toernooi van Super Smash Bros. Ultimate is geschrapt, wat normaal een van de populairste games van het evenement is. De redenen daarvoor zijn onbekend. Evo Online gaat 4 juli van start en is verspreid over vijf weekenden. De laatste toernooien vinden op 2 augustus plaats.

-39658700
Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.