Eerste afbeeldingen The Outer Worlds voor Nintendo Switch gelekt

Geplaatst: 6 februari 2020 om 14:42Aangepast: 3 februari 2023 om 11:57
De eerste afbeeldingen van de port van The Outer Worlds voor de Nintendo Switch zijn gelekt. De foto’s verschenen plotseling in de Nintendo eShop.

Onlangs werd er nog aangekondigd dat de Switch-port van The Outer Worlds in maart uitkomt. Nu waren er in de Nintendo e-Shop de eerste drie gameplay foto’s gelekt. Er werd wel eerst getwijfeld of deze foto’s wel echt van de Nintendo Switch-versie waren, omdat uitgevers niet altijd screenshots van de Switch-versie in de eShop plaatsen. Nu heeft journalist Andy Robinson van techplatform VGC bevestigd dat het echt om foto’s gaat die op de Nintendo Switch zijn gemaakt. Je kan de drie gelekte foto’s hieronder bekijken.

-39452506
-39651165
-39673395

Nintendo heeft ondertussen de foto’s van de eShop verwijderd om nog onbekende redenen. The Outer Worlds komt 6 maart uit op de Nintendo Switch. Hier kan je onze review van de game teruglezen.

Jolien MauritszIk ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.