Eerste teaser van Alien: Earth getoond

Geplaatst: 5 september om 13:51
Heb je na Alien: Romulus nog lang niet genoeg van moordlustige ruimtewezens? Check dan de eerste teaser van de serie Alien: Earth.

De korte teaser werd gisteren uitgebracht en toont onze aardkloot in de reflectie van een Xenomorph-hoofd. Er is verder nog weinig bekend over de serie, behalve de hoofdrollen en een korte omschrijving van het plot. Wanneer een mysterieus ruimteschip crasht op aarde, doen een jonge vrouw een een bij elkaar geraapt zooitje krijgers een ontdekking die hen lijnrecht tegenover de grootste bedreiging voor de planeet zet. Hoofdrollen in de serie zijn voor Sydney Chandler (Don’t Worry Darling), Alex Lawther (The End of the F**ing World) en Timothy Olyphant (Justified). Noah Hawley (Fargo, Legion) regisseert de serie.

Watch on YouTube
Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.