Eerste uitnodigingen voor nieuwe Diablo 4-bèta zijn uitgestuurd

Geplaatst: 28 september 2022 om 10:57Aangepast: 2 februari 2023 om 15:14
De eerste uitnodigingen voor de nieuwe Diablo 4-bèta waarin de endgame uitgetest kan worden, zijn uitgestuurd.

Dat melden fans op plekken als Reddit en ResetEra. Een kleine groep mensen die veel tijd hebben besteed in de endgame van Diablo 2: Resurrected, Diablo 3 en Diablo Immortal, ontvangen een uitnodiging om elementen voor na het uitspelen van Diablo 4 uit te testen. Daaronder vallen Nightmare Dungeons, Whispers of the Dead, Fields of Hatred, Paragon Boards en Helltide.

Blizzard legde vorige week nog uit waarom het de nieuwe bèta richt op endgame content. Het bedrijf wil het volledige verhaal van het spel nog geheim houden, en in plaats daarvan spelers laten kennismaken met content die daarna beschikbaar komt. "Voor velen is de endgame ook het favoriete aspect van Diablo. We willen er zeker van zijn dat het veel voldoening geeft en dat er geeb gebrek aan gevarieerde uitdagingen is."

De gesloten bèta is voor een aantal mensen speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Daarbij zijn cross-play en cross-progressie beschikbaar. Diablo 4 zelf moet ergens in 2023 uitkomen. Blizzard benadrukte eerder al dat de game niet pay-to-win wordt.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.