Eindelijk: Deadlock bestaat nu echt

Geplaatst: 24 augustus om 11:36
Valve heeft Deadlock eindelijk aangekondigd. De shooter begon door verschillende leaks een wel heel slecht bewaard geheim te worden, maar nu is het officieel: Deadlock bestaat!

De game heeft nu een Steam-pagina waarop Valve vermeld staat als ontwikkelaar en uitgever. Behalve een korte omschrijving is er niets nieuws over de game bekendgemaakt. “Deadlock bevindt zich in vroeg stadium met veel tijdelijke artwork en experimentele gameplay. Toegang tot de game is uitsluitend mogelijk met een uitnodiging via onze playtesters”, luidt de tekst.

Tegelijkertijd liet een Valve-admin op de Discord-pagina van Deadlock weten dat playtesters nu over de game mogen praten. Ook streams zijn toegestaan. De admin herhaalt verder de boodschap die je ook op de Steam-pagina leest. Inmiddels zijn verschillende streamers online met de game. Op het moment van schrijven kijken ongeveer zeshonderd mensen naar Deadlock op Twitch.

De onthulling van Valve komt na maanden van lekken over Deadlock. Zo werd bekend dat het ging om een 6v6-hero shooter met zowel tower defense-gameplay als third person-shooter actie. Gelekte beelden toonden een wereld die een mix van fantasy en steampunk bevat, met wat dystopische elementen. Eerder deze maand werd duidelijk dat de game al door ruim zestienduizend spelers is gespeeld.

Dwayne VranckenVan origine een PlayStation-gamer, maar inmiddels ook verknocht aan Nintendo en Xbox. Zoekt zijn heil in meeslepende singleplayer-campagnes en zo nu en dan ook wel in wat online fighting games. Begon bij Metal Gear Solid op de PlayStation en vindt inmiddels dat Christopher Nolan de Hollywood-equivalent is van Hideo Kojima.

Opmerkingen

Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.Login om een reactie te plaatsen.